Loading...

Om oss

Vi levererar trycksaker med hög kvalitet.

Våra tjänster

Vi har fokus på att föra fram ditt budskap och öka din försäljning. Intryck erbjuder allt från idé och koncept till reportage, fotografering, layout och design. Till dig som kund levererar vi en högklassig grafisk slutprodukt. Vi producerar tidningsbilagor, magasin, foldrar, logotyper och hemsidor.

Detta erbjuder vi →

Om Intryck

Det är viktigt att profilera sig på ett proffsigt och rätt sätt så att kunderna ser vem du är och vad ditt företag vill förmedla. Intryck är en reklambyrå inom tidningskoncernen Ortstidningar i Väst AB. Vi kan erbjuda unika lösningar med utgivning av ditt material tillsammans med våra olika lokala dagstidningar.

Projektledning
Grafisk produktion
Reportage
Webbdesign
Koppar kaffe
Stycken kunder
Projekt per år
%
Nöjda kunder

Tjänster

Idé och koncept
Redan i ett tidigt stadie hjälper vi dig med idéer på innehåll, utformning och design. Vi planerar allt tillsammans med dig från start till mål.
Grafisk form
Dina önskemål tillsammans med vår erfarenhet och vårt intresse för grafisk design hjälper dig att få ut ditt budskap och göra intryck. Nu kan vi även erbjuda webbdesign och film.
Reportage / foto
Om ni inte har eget material i form av text och bild kan vi även bistå med detta. Vi kommer ut till er och intervjuar och fotograferar. Vi kan komma med idéer på vinklingar – eller så bestämmer ni helt själva vad texterna ska handla om.
Tryck & distribution
Vill du ge ut en bilaga som trycks tillsammans med någon av våra tidningar ordnar vi mycket fördelaktiga priser för både tryck och distribution. Du kan också välja ett högkvalitativt tryck och distribution på annat sätt.
Reklam och logotyper
Vi har genom åren hjälpt många företag med en egen grafisk profil och designat logotyper. Kanske är det dags för er att förnya er grafiska identitet?
Uppföljning
För oss är det viktigaste att ni blir nöjda! Vi vill gärna hålla kontakten med er.

Några av våra kunder